Известие

Collapse
No announcement yet.

Капачки с емблема за джантите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщение
    60мм са и да си кажа честно влезнаха с не малък натиск но паснаха идеално просто пластмасата е по-твърдичка ! Доволен съм!
    твоите джанти с 55мм отвор ли са,защото ме съмнява капачки 60мм да влезнат на джанти с отвор Ф55мм (да знам ако стават да си поръчвам и аз )
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vasko graminov Покажи съобщение
      твоите джанти с 55мм отвор ли са,защото ме съмнява капачки 60мм да влезнат на джанти с отвор Ф55мм (да знам ако стават да си поръчвам и аз )
      Ами мисля че са 60мм по стандарт(и аз каро мерих отвора ги измерих 55 но го мерих с линия, че не намерих шублера ) тук на 1 страница съм сложил 1 снимка на старата капачка като я мерих! Виж но мисля че ще ти паснат и на теб капачките!
      Last edited by atos85; d.m.y г., 18:38.
      Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
      Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
      Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

Здравейте, колеги. От скоро съм горд собственик на Alfa Romeo 147. Днес за голямо нещастие, забелязах, че ми липсват капачките на джантите ;( Направо ми дойде като удар... не съм мислел, че хората ще ми крадат капачките... цял следобед ми беше криво... и сега трябва да си купувам нови. Въпроса ми е - от къде мога да си купя нови. Гледах в ebay, но нещо ми се стори, че не е много на далавера. Ако някой може да ми каже ще е супер. ( по възможност да е в Пловдив )

Надявам се, че пиша в правилната тема и че не е много стара.

Comment

От 12лв нагоре за брой.Обърни се към някои колега от Пловдив.
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от zdravkost Покажи съобщение
            Здравейте, колеги. От скоро съм горд собственик на Alfa Romeo 147. Днес за голямо нещастие, забелязах, че ми липсват капачките на джантите ;( Направо ми дойде като удар... не съм мислел, че хората ще ми крадат капачките... цял следобед ми беше криво... и сега трябва да си купувам нови. Въпроса ми е - от къде мога да си купя нови. Гледах в ebay, но нещо ми се стори, че не е много на далавера. Ако някой може да ми каже ще е супер. ( по възможност да е в Пловдив )

Надявам се, че пиша в правилната тема и че не е много стара.
            Здравей колега,

Има един магазин за авто джунджурии /малко е скъпарски/ на Коматевко шосе - на кръстовището с бул. Южен правиш обратен завой и си там - та там ми казаха, че има капачки за джанти и аз ще трябва да го посетя, щото и моите ги откраднаха наскоро.
            Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
              От 12лв нагоре за брой.Обърни се към някои колега от Пловдив.
              Тук са 5лв на бройка
              http://emk-33.com/shop/product_info....ducts_id=50488
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

5 лв са, ама наличност - йок...
                Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                  5 лв са, ама наличност - йок...
                  Тъй тъй...
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Zeppelinist Покажи съобщение
                    Здравей колега,

Има един магазин за авто джунджурии /малко е скъпарски/ на Коматевко шосе - на кръстовището с бул. Южен правиш обратен завой и си там - та там ми казаха, че има капачки за джанти и аз ще трябва да го посетя, щото и моите ги откраднаха наскоро.
                    Благодаря, колега. Тия дни може да отскоча да проверя как стоят нещата. Друг вариант беше да обикалям по моргите. Няма да бързам за да реша какво точно да правя, че то веднъж щом са ми ги свалили нищо няма да им пречи и втори път да го направят, а нямам възможност да си наблюдавам колата.

Comment

Благодаря, колега. Тия дни може да отскоча да проверя как стоят нещата. Друг вариант беше да обикалям по моргите. Няма да бързам за да реша какво точно да правя, че то веднъж щом са ми ги свалили нищо няма да им пречи и втори път да го направят, а нямам възможност да си наблюдавам колата.
                      Проверих го тоя магазин. Наистина има капачки. 30лв. комплекта, но са φ60, което се оказа, че не ме устройва. Моите са по-малки - φ55.

Търсенето продължава...

Comment

Проверих го тоя магазин. Наистина има капачки. 30лв. комплекта, но са φ60, което се оказа, че не ме устройва. Моите са по-малки - φ55.

Търсенето продължава...
                        Хм, моите пък се оказаха Ф50 външен диаметър и вече имам от ибей само силиконови емблеми за този размер /джантите са 15" с осемте дупки/. Ако някой има идея къде може да се намерят само капачки без емблеми, моля да сподели...иначе ще побългарявам яко май
                        Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Днес си купих една от Александър Ауто (магазина на Васил Левски 101) за 19 лв. Леко ми се от цената, но за съжаление няма по-евтин вариант. В ebay са по 35-40 паунда за 4 бройки. Капачката е Ricambi Originali, пасва точно. За моите джанти е 50мм.
                          Subaru Legacy 3.0R
                          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
                            Днес си купих една от Александър Ауто (магазина на Васил Левски 101) за 19 лв. Леко ми се от цената, но за съжаление няма по-евтин вариант. В ebay са по 35-40 паунда за 4 бройки. Капачката е Ricambi Originali, пасва точно. За моите джанти е 50мм.
                            Да беше потърсил още малко...щеше да намериш друга цена.За това по-нагоре съм постнал от 12 лв. нагоре...

Comment

Working...
                            X